Hem


Hög kvalitet, personlig service & stort engagemang

År 2000 startade Roger Åslund Klockargårdens Bygg. Idag består företaget av 5 stycken anställda: Peter, Martin, Christian, Patrik och Jesper som tillsammans med Roger utgör Klockargårdens Bygg. Vi arbetar i projektform och lägger stor vikt på hög kvalitet, personlig service och stort engagemang gentemot våra kunder.

Efter 20 år som företag har Klockargårdens Bygg utvecklats, expanderats och knutit fina kontakter till underleverantörer och kunder som vi haft under åren.

Våra tjänster

architect-g189874cf8_640

Totalentreprenad

Om du som kund väljer att anlita oss på Klockargårdens Bygg som totalentreprenad innebär det att vi som företag ansvarar för projektering, byggarbete, material och avtal med eventuella underleverantörer. Vi hanterar alla kontakter och avtal åt dig gällande bland annat markarbete, VVS & Rör, el, kakel & klinkers samt målningsarbete

Nybyggnation

Det bästa med att bygga nytt, är att du kan skapa efter dina egna behov. Om du väljer oss på Klockargårdens Bygg som samarbetspartner kan vi hjälpa dig att skapa funktionella, snygga och hållbara lösningar för den byggnad du vill bygga. Att bygga nytt är en omfattande process, så välj en leverantör som kan vara ditt bollplank från början till slut. Tillsammans diskuterar vi fram den lösning som passar din budget och dina önskemål. Med många års erfarenhet och intresse för den senaste utveckling inom byggbranschen kan vi hjälpa till med både konstruktionsfrågor, uppvärmning såväl som materialval och olika isoleringsteknikerr.

Läs mer
build-a-house-g682b05df6_640
Skärmavbild 2022-01-26 kl. 17.50.37

Om och tillbyggnad

En om- eller tillbyggnad kan ge hus och byggnader nya möjligheter. Köket kan få bättre arbetsytor om man flyttar dess tidigare placering. Familjen växer och man behöver större yta och fler rum. Garage får plats med ett hobbyrum med hjälp av en tillbyggnad. Funderar du på hur du kan få större utrymme eller bygga om för att få en bättre planlösning är du alltid välkommen till oss för att diskutera idéer och lösningar. Klockargårdens Bygg har många års erfarenhet och våra hantverkare har både erfarenheten och kunskap som krävs för ett bra resultat. 

Vi monterar markskruv från Krinner!

Under några år har vi monterat markskruv från Krinner. Perfekt för dig som vill slippa betongplint med allt arbete som det innebär.  Vi kommer och monterar och du kan själv välja om du vill göra klart det fortsatta arbetet själv eller få hjälp av oss. Perfekt när det gäller altaner, pooldäck, mindre utbyggnader, friggebod, attefallshus, staket mm.

Se film här
Läs mer hos Krinner
Prisuppgifter

Kontrollansvarig

architecture-g5cf80b3d1_640

Enligt plan och bygglagen (pbl) behövs en kontrollansvarig (KA) vid dom flesta byggnationer. Klockargårdens Bygg kan även erbjuda sina tjänster som Kontrollansvarig. Roger Åslund är certifierad KA och ditt stöd genom byggprocessen.

Roger har stor erfarenhet av villabyggnation. Vi inriktar oss i första hand mot privatpersoner som skall bygga och behöver en Kontrollansvarig och verkar främst i Värmland.

tak-grums-2
bygg_2-1-1
inglasat-uterum-alster
nybyggnation4
sjocc88stad5
Tidigare projekt

Frågor kring rotavdraget?

Rotavdraget kan användas när du anlitar ett företag för reparation, tillbyggnad eller ombyggnad. Det innebär att du kan göra avdrag från din skatt gällande arbetskostnaden. Rotavdraget räknas samman med eventuella rutavdrag och uppgår just nu till 50 000 kr per person och år. Material och resekostnader ingår inte och det finns begränsningar i vilka uppdrag som kan ingå och vara giltiga för rotavdrag. Du måste exempelvis bo i bostaden för att rotavdraget ska gälla och du får inte anlita en närstående att utföra att utföra uppdraget. Det företag du anlitar ska vara registrerat för F-skatt. Mer information kring detta finns på Skatteverkets webbsida.

Läs mer här